Üdvözöljük Balatonszemesen!


Örülünk, hogy Balatonszemesre, a déli part egyik leghangulatosabb településére esett a választásuk.

Balatonszemes sok szempontból jó választás a vakáció eltöltésére. Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a környező és a túlparti nagyvárosokat és gyógyfürdőket könnyen és gyorsan elérjék. A hajóállomásról sűrűn indulnak járatok az északi és déli part nevezetességei felé. Ha távol a tömegtől csak feltöltődni, pihenni, kikapcsolódni, sportolni, esetleg horgászni szeretne valaki, ki sem kell mozdulnia a városból.

A ház, ami a képeken látható, a Balaton partján, a fizetőstrand bejáratával szemben található. A település központjától, a bevásárlási és szórakozási lehetőségektől, valamint a hajóállomástól kb. 200-250 méterre fekszik. 100 méteren belül egy szabadstrand is található.

A házban négy apartman van, mindegyik dupla terasszal és kilátással a Balatonra. A lakások egymástól függetlenek. Csak a kert használata közös, ahol a gépkocsikkal lehet parkolni. A lakások bútorozottak és jól felszereltek. A konyhában kávégép, piritóssütő, mikrohullámú sütő, villanytűzhely, hűtőgép és teljes edénykészlet áll a vendégek rendelkezésére. A fürdőszoba káddal felszerelt, és a WC-től elkülönített. A nappali és az 1-2 hálószoba kényelmes elhelyezést biztosít 1-6 személy számára. A műholdas adók minden lakásban foghatóak. A déli és az északi fekvésű teraszokon pihenni, napozni, étkezni és grillezni is lehet, esténként pedig tökéletes helyszín a hosszú beszélgetésekhez a borospoharak mellett.

A bérleti díj 10-20 EUR/személy/éjszaka, a létszámtól, a szezontól és a tartózkodás hosszától függően. A díj magában foglalja az adókat és a rezsiköltségeket, az ágyneműket és törölközőket, és a takarítás díját. A minimális bérleti idő 6 éjszaka.

Az érkezés és a távozás időpontját minden esetben előre egyeztetjük a vendégekkel.
Igény esetén háziállatot csak a földszinti lakásban áll módunkban fogadni.

Érdeklődésüket előre is köszönjük.
Tamás család

Vissza